<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67817" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цветан Цвета...

Румен Радев поиска независима експертиза на “записите с Борисов”, в които е замесено и неговото име (видео)

29 Юни 2020
0 1680

„Отново твърдя, че за тези записи трябва да има независима експертиза за тяхната автентичност, защото тя не може да бъде осигурена от българската прокуратура, която е заинтересована страна“. Това заяви президентът Румен Радев по повод новите записи, изпратени до някои медии, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов.

Днес Радев беше на посещение в град Козлодуй.

Нови скандални записи на Бойко Борисов?

“В един от записите името на главния прокурор лично се споменава като възторжен фен на премиера”, посочи държавният глава.

По повод замесването и на неговото име в последните записи, държавният глава призова да се прегледат репортажите от периода, за който става въпрос. Според него това ще даде отговор на въпроса дали са автентични.

Борисов за “аудиото с премиера”: Няма лоша реклама, това ме прави по-силен (видео)

Румен Радев коментира и проекта АЕЦ „Белене“.

„Ядрената енергетика е стратегически отрасъл за България. Трябва да бъдат взимани решения навреме, защото те са важни. Засега ядрената енергетика е найевтината и безопасна базова енергийна мощност. Тя е почти 1/3 от енергийния микс в България. Важно е да намери най-накрая отговор на въпроса ще имаме ли втора атомна централа. Всеки ден закъснение е пагубен за проекта“, каза той.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции