Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Сама в Дубай: големият силикон по големия свят... и големият липсващ в кадър (видео)
Сама в Дубай: големият силикон по големия свят... и големият липсващ в кадър (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
10-07-19
добавено
7975
прегледа

Силиконови прелести, екзотични пътешествия, яки коли, бижута... и един sugardaddy (англ. – сладко татенце) да плати за всичко това. Не ни разбирайте грешно – има и мъже държанки, има и богати, успешни дами.

 

Сега говорим за момичетата минали през пластичната хирургия, като люлински голф – през тунинг гараж. За тях всяка корекция на физическите им дадености е инвестиция, всеки мъжки поглед – кариерна възможност.

 

И ето, вече са там, на някой приказен остров. Снимат се, постват в социалните мрежи, трупат последователи, а винаги са сами на снимките. Що така!? Кой ги снима и защо той никога не е в кадър?

 

Няма срамно да ходиш с богат, възрастен мъж (стига да не е женен), срамно е да криеш човек, с когото си на почивка, все едно си с пъпчивата брат'чедка на Мичурин.

 

Или уговорката е ясна и не ви трябват общи снимки?