<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73639" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Издъхна и май...

Самотен вдовец в Англия постави обява на прозореца си, че търси приятели и бе залят от предложения (снимки)

16 Септември 2020
0 625

Самотен вдовец постави постер с обява, че търси приятели на прозореца на дома си в Англия и бе залят от предложения, пише DailyMail.

88-годишният Тони Уилямс наскоро загубил любимата си Джо, на 77 години, след боледуване от рак на панкреаса и останал сам без семейство и близки приятели. Ето защо пенсионираният физик решил да потърси внимание и взаимност като поставил постер с надпис пред дома си и две обяви в местния вестник.

Не след дълго се оказало, че предложенията към самотния вдовец буквално заваляли отвсякъде, а телефонът му не спирал да звъни.

“Смятам да сваля табелата този уикенд, защото вече ми идва в повече и смятам мисията за изпълнена”, споделя Тони.

Студенти разплакаха самотен пенсионер като му поднесоха коледна елха и изпяха „Тиха нощ” (видео и снимки)

Първоначално самотният мъж влязъл в контакт с телевизионна журналистка, с която се чували регулярно по телефона, но много скоро започнал до получава покани за гостуване от континентална Европа, Африка и дори Съединените щати.

Тони има двама братя и сестра, но въпреки близките им връзки, те живеят на голямо разстояние помежду си и това затруднява срещите им.

Освен обявите и постера, той отпечатал снимки с лика си и ги раздал на случайни хора, които срещал по пътя си. Въпреки раздадените общо 29 снимки, никой от получателите не отговорил на предложението му за приятелство.

Тони отраснал в различни бази на Кралските военно-въздушни сили, в които бил разпределен баща му и навсякъде приятелствата му били нетрайни понеже често сменял дома и училището си. Този начин на живот продължил и когато след време пораснал. Той се задържал на една работа за не повече от година-две и след това се оказвал на ново място.

Първият му брак с жената, която срещнал като студент в университета, претърпял неуспех и през 1982 година Тони се оженил за Джо.

Смъртта на любимата му обаче дошла толкова внезапно, че той дори не успял да я посети в болницата заради ограничителните мерки, свързани с пандемията от Covid-19. За щастие лекарите изпълнили волята на Джо да се прибере у дома в последните дни от живота си.

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

Смъртта на любимата подействала съкрушително на бедния Тони и той дори се изпокарал с близките ѝ, което довело до разрив в отношенията им и съпругът бил изключен от списъка на присъстващите на погребението.

Всичко това довело Тони до решението му да си потърси близки по този несъвсем традиционен начин и в крайна сметка да го увенчае с успех.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции