Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Само в Gospodari.com: Пътнически автобус с бясна скорост по магистралата
Само в Gospodari.com: Пътнически автобус с бясна скорост по магистралата
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
07-16-15
добавено
38766
прегледа

Скъпи приятели, наш зрител ни изпрати това видео, на което е заснет пътнически автобус, който се движи с бясна скорост по магистралата. Ето какво ни пише възмутеният човек:

 

"Законово и технически автобусите са с ограничение на скоростта до 100 км/ч. Въпросният автобус на фирмата "Юнион-Ивкони" ме изпреварва със скорост доста по-голяма от 122 км/ч. Може би 140, а и повече... Развиването на въпросната скорост е възможно при "пускането по инерция" по голям наклон на автобуса, ако се питате как е възможно да стане. Крайно възмутен съм от подобни прояви, все пак се превозват хора, а не картофи! Бих се радвал, ако фирмата, шофьорът и контролните органи (ДАИ) получат полагащото им се. Мястото е АМ "Хемус" в посока Варна, преди пътен възел Девня. Дата 15.07.2015 г."

 

Изпращайте ни вашите авторски снимки и видеа на нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Вижте още:

 

Претъпкан автобус застрашава животи

 

Рали за тирове по българските пътища