Следва: База за подво...

Свалиха мюзикъла „Котките“ от номинациите за „Оскар“

29 Декември 2019
48 5208

Компанията „Юнивърсъл пикчърс“, продуцирала мащабната киноверсия на мюзикъла „Котките“, свали филма от списъка с предложения за награди, съобщава The Independent

 

 

""

 

 

НОСИТЕЛКА НА ОСКАР БИЛА ТОЛКОВА ПИЯНА, ЧЕ НЕ ПОМНИ КАК ГО Е ПОЛУЧИЛА

 

 

Само преди ден в листа с предложения бяха отбелязани 7 филма – „Ние“ на режисьора Джордан Пийл, „1917“ на Сам Мендес, „Queen & Slim“ на Мелина Мацукас, анимациите „Как да си дресираш дракон 3“, „Сами вкъщи 2“ и „Загубеният Йети“. Седмият филм сред предложенията беше „Котките“. Трайлърът на мюзикъла может да видите във видеото горе. 

 

 

""

 

 

Веднага след Коледа музикалната комедийна драма на Том Хупър изчезна от сайта на „Юнивърсъл пикчърс“ без обяснения. След многобройните промени в последния момент преди премиерата и негативната реакция на критиците, филмът няма да бъде селектиран за нито една филмова награда, включително и за „Оскар“.

 

 

""

 

 

Бюджетът на мюзикъла е над 95 милиона долара, а за 2 седмици, откакто филмът е на екран, са събрани само 15 милиона долара от прожекциите в цял свят. Продуцентите смятат, че няма да могат да си върнат похарчените за „Котките“ пари.

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции