<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100123" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 2-годишно дет...

Свалиха от самолет майка на двегодишно момченце, болно от астма, защото било без маска (видео)

17 Септември 2021
0 5397

Майка на двегодишно момченце с астма от Оклахома сити, САЩ, разказа в пост във FB/Amanda Pendarvis, че била свалена от самолет и изведена с полицейски ескорт, защото синът ѝ не носил маска.

Аманда Пендарвис пътувала в самолет от Далас за Колорадо Спрингс заедно с двегодишният ѝ син Уейлън и нейната майка. Възрастните жени носили маски, каквото е изискването по време на полет в американските компании, но не и детето, което било твърде малко. Първоначално никой от екипажа не потърсил сметка на майката, докато не се появил стюард, когото Аманда нарича Карл, който настоял тя да сложи маска на сина си. Майката се изненадала, но от настойчивия глас на служителя и от поименното обръщение към себе си, обещала да направи каквото е по силите ѝ, но очаквала невръстния ѝ син да се бори и да заплаче, тъй като никога по-рано не е носил предпазно средство.

Както и очаквала младата майка, Уейлън се разстроил и започнал да плаче, което предизвикало пристъп на кашлица. Въпреки застъпничеството на останалите пътници, Карл отново настоял детето да сложи маска. След три разкъсани от детето маски, Аманда задържала остатъците от едната пред лицето на Уейлън, който не спирал да плаче. В това време от интеркома се обадил командирът на полета, който казал, че заради инцидент с пътник, полетът ще бъде спрян, докато същият не бъде изведен от самолета. На фона на истеричния плач на детето в притихналия салон на самолета Аманда Пендарвис се притеснила допълнително от евентуалното забавяне на останалите пътници, които навярно имат продължаващи полети от Колорадо Спрингс за други части на страната.

При настъпилата ситуация и появата на полиция на летището, случаят изглеждал по-скоро като причинен от истерична антимаскърка, която е вдигнала бунт срещу правилата, но за изненада на полицаите те трябвало да посрещнат двете жени, окомплектовани според изискванията и малкото момченце, тичащо край тях по чорапки.

След серия от публикации по случая в Instagram, Аманда Пендарвис получила окуражителни съобщения и реакции на хора – познати и непознати, което я накарало да разкаже в подробен пост цялата история и да се обърне лично към служителя Карл, който според разказа ѝ е превишил правомощията си и дори може би проявил лично отношение към майката без тя да го е предизвикала с действия или бездействия.

Оставяме всеки сам да прецени за себе си каква е истината.

Източник и видео: FB/Amanda Pendarvis

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции