<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37852" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полугола жен...

Световният шампион Aнтъни Джошуа бе повален от Анди Руис (видео)

02 Юни 2019
0 37192

Анди Руис-младши прати цели четири пъти в нокдаун Антъни Джошуа и му отне трите шампионски пояса пред изумените зрители в зала "Медисън Скуер Гардън" в Ню Йорк, съобщи Dir.bg.

 

Световният шампион Джошуа първоначално прати опонента си в нокдаун в началото на третия рунд, но Руис-младши веднага отговори с бърза атака и британецът бе напълно безпомощен. Руис-младши засипа с комбинации от леви и десни крошета и регистрира втори нокдаун в рамките на рунда.

 

В следващите три рунда темпото спадна, но в седмия отново Руис-младши атакува с леви и десни крошета срещу сваления гард на Джошуа, записвайки още два нокдауна. Антъни се изправи, но обърна гръб на рефера на ринга Майкъл Грифин и не можа да отговори убедително на въпроса "Готов ли си да се боксираш", като изглеждаше съвсем неадекватен. Повторенията с подходящ звук показаха, че всъщност Джошуа е отговорил с "да" на въпроса.

 

Логично последва отсъждане за ТКО, а Джошуа дори не протестира, защото явно не знаеше къде се намира, при което Руис-младши започна да празнува, а боксовият свят осъзна изключителната сензация.

 

Мексико вече има своя първи шампион в историята на тежка категория, държащ поясите на WBA, WBO и IBF.

 

Следва моментален реванш между Джошуа и Руис, което е вписано в договорните отношения между двете страни. Промоторът Еди Хърн заяви, че срещата ще бъде на "домашна зема". Двубоят се очаква да бъде през есента в Лондон.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции