Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Свещеник си играе с куче, прекъснало църковната служба (видео и снимки)
Свещеник си играе с куче, прекъснало църковната служба (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
06-20-19
добавено
8391
прегледа

Енорията „Носа Сеньора дел торес“ в Португалия сподели видео на своята страница във Фейсбук, което бързо събра популярност. Видеото показва игриво куче, което успява да влезе в църквата и да си поиграе със свещеника по време на служба.

 

 

 

 

„Това се случи по време на неделната служба в 9 часа. Едно кученце, което се беше изгубило на улицата, влезе в храма. Животното имаше каишка, което показва, че е домашно животно“, разказва съветникът по комуникациите на църквата, цитиран от „Bored Panda “.

 

 

Отначало неканеният гост бил доста непокорен. „Той влезе в църквата, отиде до олтара, скъса и извади хавлиите от там, унищожи някои цветни аранжировки ”.

 

 

 

 

Без колебание приятелски настроеното животно започнало да си играе със свещеника и да се крие в дрехите му. "Докато четяхме молитвата и всички седяха, кучето искаше да играе със свещеника, хапеше го леко и го дърпаше за дрехите", каза съветникът.

 

 

„Вместо да се подразни на натрапника, свещеникът Хосе Гералдо Собрейра не можеше да скрие усмивката от лицето си и продължи да си играе с него почти през цялата служба. Свещеникът обясни на вярващите в църквата, че кучето е малко момче и че иска да играе", разказва още служителят в енорията.

 

 

 

 

Съветникът по комуникациите обясни, че стопанинът на кучето се оказал възрастен човек с Алцхаймер, а името на кучето било Херман.

 

 

 

 

Любовта и доброто отношение на свещеника към животното трогна потребителите в социалните мрежи и видеото събра хиляди коментари за няколко часа.

 

 

Източник: „Bored Panda