<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99369" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия с обвин...

Севдалина Арнаудова за скандалния чат с Иван Гешев: Не крия, че познавам главния прокурор (видео)

12 Септември 2021
0 7737

Пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова не крие, че познава главния прокурор Иван Гешев. Тя коментира за първи път чата си с него, който беше заснет от телефона на обвинител номер едно по време на заседанието на Правната комисия в парламента този петък.

Отчита ли се Иван Гешев на PR-ката на Бойко Борисов? (снимки)

Севдалина Арнаудова за скандалния чат с Иван Гешев: Не крия, че познавам главния прокурор (видео)

От снимката се вижда, че Гешев си си разменя съобщения с “Pi ar Sevi Boiko”, което се превърна в повод за множество шеги в социалните мрежи.

“Познавам главния прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития заедно. В петък обсъждахме ставащото в правната комисия и изказванията. Това беше публично заседание, което се излъчваше навсякъде“, каза Арнаудова по време на живо включване от Facebook профила на Бойко Борисов. Двамата посетиха местността Перперикон в неделя.

Арнаудова каза, че след 12 години в политическия живот има кореспонденция с много хора – Мая Манолова, Христо Иванов, Румен Радев.

Борисов се пошегува, че се е скарал на Арнаудова и е забранил да си пише с други мъже, освен с него.

“И вашите телефони да погледна, сигурно имате на много политици и на много хора телефоните и сигурно си общувате с тях, когато ти каните за предавания. Аз не надничам на никого в телефоните“, каза председателят на ГЕРБ нажурналистите. “А няма ли да питате за чата на Пламен Узунов (б.а. – съветник на президента) със съдиите, които му пращат предварително съдебни решения?”.

Източник: Булевард България
Видео: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции