Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Северин Красимиров признал на майка си, че изнасилил жена
Северин Красимиров признал на майка си, че изнасилил жена
10-10-18
добавено
33502
прегледа

Северин Красимиров, който бе задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова, признал на майка си по телефона, че е изнасилил жена и затова заминава за Германия. Това разказа пред журналисти лелята на Северин. 

 

 

 

 

Лелята и приятелката на 21-годишния мъж говориха пред медиите по молба на живеещите в квартал "Селеметя" в Русе, които се притесняват от саморазправа.  Приятелката на Северин, с която живеят на семейни начала, разказа, че в нощта преди убийството той отишъл на рожден ден с приятели, които тя не познава.

 

 

В събота - в деня на убийството, го видяла с кръв по дрехите. Той обяснил, че се е сбил с момче. Тя не му е задала повече въпроси, защото се уплашила. По думите ѝ, по него не е имало видими наранявания. 

 

 

Той не ѝ обяснил и защо заминава за Германия. Казал ѝ само, че трябва да отиде, а по-късно ще вземе и нея. Приятелката на Северин разказа още, че не е видяла у него чужди вещи, а за убийството разбрала от медиите.

 

 

Тя каза още, че не вярва Северин сам да е извършил престъплението. Според нея приятелите, с които е отишъл на рожден ден, може да са му помогнали.

 

Красимиров напуснал страната през „Дунав мост” в неделя следобед. След като пристигнал в Германия, в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от „Селеметя” помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин.

 

 

Заради напрежението в квартала има засилено полицейско присъствие.

 

Източник: OFFNews