<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91855" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Набедиха зав...

Семейство изпадна в шок, след като наскоро кремираната им котка се прибра у дома (снимки)

17 Юни 2021
0 1124

Семейство в Англия изпадна в шок, след като домашната котка, за която всички знаели, че е кремирана, се озовала пред входната им врата, сякаш нищо не е станало, пише 9gag.

Всичко започнало на 19 май, когато 16-годишният котарак Франки не се завърнал у дома в град Уорингтън, Чешър, и стопаните му започнали претърсване. Натъкнали се на мъртва котка на магистрала М6, която приличала на тяхното коте. Служители на Агенцията за магистралите пристигнали да приберат мъртвото животно и потвърдили, че то отговаря на описанието, дадено от семейството. За съжаление не могли да сканират чипа и нямало как да се докаже, че това е именно Франки.

“Следите съответстваха на Франки и понеже живеем съвсем близо до магистралата, ужасяващият пъзел се нареди”, разказала Рейчъл Фицсаймънс.

След като прибрали тялото, опечалените близки предприели кремация, но изневиделица Франки се озовал пред вратата им няколко дни по-късно.

Изчезнало след катастрофа куче бе намерено след два дни да охранява стадо овце

22 дни след първоначалното му изчезване съпругът на Рейчъл чул странни шумове пред задния вход на къщата. Всички били потресени като видели Франки жив и здрав.

Изгубено куче измина 70 км през ледената тундра, за да намери хората си (снимки)

Щастието се усмихнало на хората от английското семейство да се съберат отново с 16-годишния им любимец, но възникнал и въпросът чий котарак са кремирали при първоначално откритото тяло на магистралата.

Източник: 9gag

Снимки: FOCUS FEATURES

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции