<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82505" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп с първо...

Семейство отвори един от сватбените си подаръци 9 години след тържеството и откри приятна изненада (снимки)

27 Януари 2021
0 531

Семейна двойка от Мичиган, САЩ, отвори забравен сватбен подарък 9 години след тържеството си и това, което двамата намериха вътре, буквално ги зашемети, пише LadBible.

Двамата младоженци получили затворената кутия от сестрата на бабата на буката със стриктни инструкции, изписани отгоре, забраняващи отварянето ѝ преди първото им скарване.

Съпрузите прибрали кутията в килера и заживели съвместния си живот, като с течение на времето напълно забравили за подаръка. Но по някое време на самите тях се наложило да приготвят подарък за техни близки младоженци. И така, като се размислили каква изненада да поднесат, се сетили за неотворената кутия.

“Замислих се за нашата сватба преди около 9 години и се опитах да си спомня кои подаръци ме трогнаха най-много тогава”, споделила съпругата. “Най-забавното беше, че най-ценният подарък още си стоеше неотворен.”

“През цялото време предполагахме, че съдържанието на тази кутия е ключът към спасяването на брака – вековен трик, който оставаше непознат за нас новобранците.”

Когато отворили кутията, съпрузите намерили вътре две бележки, навити около банкноти. Едната била адресирана до съпругата, другата до мъжа. В посланието до жената, се казвало “поръчай пица, скариди или нещо, което и двамата обичате” и завършвало с думите “приготви ваната”. Бележката до мъжа съветвала: “излез да купиш цветя и бутилка вино”.

“Цели девет години кутията е тънела в прах по рафтовете в килера и въпреки така със скритото си присъствие ни е учила на толерантност, разбирателство, компромиси и търпение”, обобщава съпругата и допълва: “Осъзнах, че инструментите за здрав и стабилен брак никога не са се намирали вътре в кутията от подаръка, а са били в нас самите и то през цялото време.”

Източник: LadBible

Снимка: Facebook, Pyxabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции