Следва: Доналд Тръмп ...

Семейство се събра след седмици под карантина заради коронавируса (видео и снимки)

21 Февруари 2020
22 398

Семейство се събра отново след седмици под карантина заради коронавирус.

 

 

Янджун Вей и двете ѝ деца Миа и Роуан бяха пуснати от карантината във военновъздушната база “Травис” във Феърфийлд, Калифорния във вторник и се върнаха при притеснения баща. Трите се опитвали да се приберат от епицентъра на коронавируса в Ухан, Китай, още от края на декември, когато за първи път бе открита смъртоносната болест, пише Daily Mail.

 

 

ПЪТНИЦИ В САМОЛЕТ СЕ ОПАКОВАХА ЦЕЛИТЕ В НАЙЛОН, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ КОРОНАВИРУСА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Те били сред 180-те пътници, евакуирани в САЩ на 5 февруари и впоследствие поставени под 14-дневна карантина във военната база, за да се гарантира, че няма да разпространят вируса, известен сега като COVID-19.

 

 

 

 

Съпругът на Вей Кен Бърнет чакал с нетърпение жена си и двете деца на международното летище “Сакраменто”, докато семейството му най-накрая се върне в дома им в Сан Диего. 

 

 

 

“Чаках този ден!”, каза Вей през сълзи по време на емоционалната среща на летището. „Не можах да спя снощи, очакването беше твърде голямо“.

 

 

ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНАВИРУС. КАК ДА СЕ ПАЗИМ И ДА ОТМЕНИМ ЛИ ПЪТУВАНЕТО В ЧУЖБИНА?

 

Вей завела децата си в родния си Китай за празниците и планирала да се срещне с Бърнет в Хонконг в края на декември, но бързо разпространяващият се вирус попречил на плановете им. Те прекарали седмици в изолация в дома им в Китай и почти изчерпали провизиите си, когато Уей получила съобщението, че тя и децата ѝ ще бъдат евакуирани с един от петте полета, организирани от Държавния департамент на САЩ.

 

 

 

 

Вей благодари на служители от Министерството на здравеопазването, които са се грижили за нея и децата.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции