<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82133" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Грета Тунбер...

“Семейство Симпсън” са предсказали и встъпването на Камала Харис за вицепрезидент (видео)

21 Януари 2021
0 9381

Мнозина хора смятат, че анимацията “Семейство Симпсън” в много случаи е предрекла бъдещето, така е и сега с встъпването на Камала Харис в длъжността на вицепрезидент – обстоятелство, което ще осигури внимание върху шоуто и през настоящата 2021 година, пише Unilad.

Камала Харис се закле вчера при инаугурацията на Джо Байдън, след като Доналд Тръмп напусна Белия дом без да е присъствал на събитието.

Грета Тунберг се подигра с Тръмп при напускането му на Белия дом (снимка)

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предсказали и встъпването на Камала Харис за вицепрезидент (видео)
Камала Харис. Снимка: USA Today

Въпреки, че в шоуто няма анимирана версия на Харис, работеща заедно с президента, през далечната 2000 г. бе излъчен епизод, озаглавен “Bart to the future”, в който Лиза става първата жена президент на Съединените щати след управлението на, обърнете внимание – Доналд Тръмп.

Харис е първата жена вицепрезидент на САЩ, крайъгълен камък, който не е твърде различен от този, който поставят Симпсън и, както в епизода, мандатът й започва след края на този на Тръмп. Именно нейният избор на облекло на вчерашната церемония по откриването накара хората да заговорят са споменатия епизод от култовата поредица.

Новият вицепрезидент пристигна с лилаво сако, лилаво яке и нещо, което изглеждаше като огърлица и обеци от перлени мъниста. През 2000 г. създателите на Симпсън изобразиха Лиза, облечена по същия начин.

Редица потребители на Twitter бързо изтъкнаха зловещите прилики, като някои дори попитаха Харис дали се е вдъхновила от Лиза за избора си на гардероб.

Разбира се, както създателите на “Семейство Симпсън”, така и Камала Харис просто са си помислили, че лилавото е подходящ цвят за исторически момент, но с всички събития, които шоуто е предсказвало в миналото, не дават възможност на мнозина да обърнат гръб на препратките.

“Семейство Симпсън” са предсказали и щурма на Капитолия (видео)

Епизод от далечната 1996 година показва тълпа мустакати мъже с револвери да настъпват към емблематичната сграда в своеобразна пародия на епизода “I’m just a Bill” от образователната поредица “Schoolhouse Rock!” От 1976 година.

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предсказали и встъпването на Камала Харис за вицепрезидент (видео)

Да, Симпсън от години предвиждат странни неща и именно избирането на Тръмп беше най-голямата сензация по темата.

Източник: Unilad

Снимка: Twitter

Видео: You Tube/Lisa M. Simpson

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции