Следва: Съпругата на ...

“Семейство Симпсън” са предсказали и щурма на Капитолия (видео)

08 Януари 2021
0 7158

Щурмът на Капитолия от привърженици на президента Доналд Тръмп подбуди нови препратки към популярната и нарочена за пророческа анимация “Семейство Симпсън” (Simpson’s). Вече се появиха коментари, че епизод от сатиричната поредица отново е предрекъл исторически събития, пише LadBible.

„Семейство Симпсън“ са предсказали заразяването на Том Ханкс с коронавирус? (видео)

Епизод от далечната 1996 година показва тълпа мустакати мъже с револвери да настъпват към емблематичната сграда в своеобразна пародия на епизода “I’m just a Bill” от образователната поредица “Schoolhouse Rock!” От 1976 година.

В серията виждаме говореща “поправка в Конституцията” с ръце и крака, която като разбира, че трябва да стане част от основния закон, извиква към тълпата: “Отворено е, момчета!” В този момент по стълбите на Капитолия се втурват други подобни “поправки” с пушки, револвери и бомби препращайки към събитията, познати ни от тази седмица.

Тълпа от поддръжници на Тръмп нахлу в сградата на Капитолия (видео и снимки)

След първоначалния шок от събитията, станали в сряда, точно два месеца след президентските избори в САЩ и безпрецедентната акция на подръжници на загубилия изборите Доналд Тръмп, потребители в социалните мрежи потърсиха, ако не аналог в историята на Съединените щати, то поне препратка в анимационната поредица. И такава, естествено, се намери.

“Семейство Симпсън” са предсказали и речта на Грета Тунберг (видео)

След няколко публикации в Twitter на споменатия вече епизод и сцена, в коментарите четем: “Което го има в Симсънс, то непременно някой ден се случва.”

Мнозина имат предвид шокиращата прилика между епизодичен герой от анимацията и настоящия президент Доналд Тръмп. Други пък, които убедено вярват, че събитията от последната година неминуемо водят към апокалиптичен край на човечеството, смятат, че “по-добре е да сме подготвени за това, което може би предстои”.

“Семейство Симпсън” предсказали и победата на Анди Руис над Антъни Джошуа (видео)

Източник: LadBible

Видео: YouTube/omgbaby123

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции