Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Семейство спаси новородена сърничка, тя се връща всеки ден обратно при тях (видео)
Семейство спаси новородена сърничка, тя се връща всеки ден обратно при тях (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-17-19
добавено
1971
прегледа

Семейство от Хемпшир спаси новородена сърничка, изоставена от майка си. Хората го отгледали в тяхната кухня, докато порасне, и след това го пуснали обратно на свобода в гората. Малката сърничка обаче не забравила добротата на милото семейство и често се връща обратно при тях, разказва Daily Mail.

 

 

 

 

 „Въпреки че напълно се интегрира в стадото, веднага щом някой от нас излезе навън в двора, тя идва при нас. Ако не затворим портата, сърничката ще ни последва в къщата", разказва Елеонора Хърви-Батерст.  

 

 

 

 

 „Когато баща ми го спаси, той помисли, че е мъртъв, докато не отвори едното си око. Сложихме Инчи в кухнята, където той се хранеше с козе мляко четири пъти на ден", разказва 24-годишната Хърви-Батерст.

 

 

 

 

Тя допълни, че е било невероятно да гледат малката сърничка в къщата.  

 

 

 

 

След четири месеца Инчи е пуснат отново на свобода. "Отначало той трепереше и беше абсолютно ужасен. Скоро започна да пасе със стадото, но винаги се обръщаше назад. Той е невероятно приятелски настроен“, добави Хърви-Батерст.

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail