Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Сериалът с измамите на "Солеос Виа" няма край
Сериалът с измамите на "Солеос Виа" няма край
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-07-18
добавено
7273
прегледа

Скъпи приятели, многократно сме ви разказвали за фирмата "Солеос Виа" и пострадалите от техните схеми. През годините фирмата бе глобявана неведнъж от Комисията за защита на потребителите, беше отнет дори лицензът.

 

 

 

Туроператорска фирма продължава да мами клиенти дори с отнет лиценз

 

Представител на "Солеос Виа" се оплита в опит да прикрие измамните практики на фирмата

 

Отидохме на презентация на измамната фирма "Солеос Виа"

 

Всичко това обаче не ги спира по никакъв начин. Към днешна дата те продължават да канят хора, за да им предлагат екскурзии. И евентуално да им приберат по 400-450 евро.

 

Наши подставени лица бяха поканени на такава презентация. Още на входа те бяха посрещнати от до болка познатия г-н Минчо Минчев. Презентацията се прави от името на друга фирма, за която още преди три години стана ясно, че няма нищо общо със "Солеос Виа". Г-н Минчев обаче има много общо с Комисията за защита на потребителите - проверяван е толкова пъти, че вече познава всички инспектори по име. Глобите обаче не иска да си плаща.