<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41452" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Да те изгонят...

Сидеров започна вендета срещу БНТ в парламента, иска да ѝ направят спешен одит

14 Октомври 2019
0 1256

Волен Сидеров започна лична вендета срещу Българската национална телевизия сред зрелищното си участие в предаването "Референдум", при което се стигна дори до появата на жандармерия.

 

Сега лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София е напът да въвлече и цялото Народно събрание във войната срещу телевизията, пише Клуб Z. Днес стана ясно, че той и четирима от депутатите му (вече всички независими) са внесли в деловодството на НС проект на решение, с което се иска парламентът да задължи Сметната палата да извърши финансов одит на обществената медия.

 

Периодът на евентуалната проверка е от 1 януари 2017 година до 31 октомври 2019 година. Атакистите настояват проверката да започне на 1 ноември, а срокът за внасяне на доклада от нея в НС да е 31 януари 2020 година. 

 

КАНДИДАТ-КМЕТ ВОЛЕН СИДЕРОВ (ВИДЕО)

 

В периода, който се предлага да бъде проверен, попадат трима генерални директори на телевизията: Вяра Анкова, Константин Каменаров и Емил Кошлуков.

 

Припомняме, че в началото на месеца Волен Сидеров отново влезе в познатата си от минали години предизборна фаза. Той вдигна скандал в ефира на БНТ и прекъсна предаването "Референдум", в което гостуваше заедно с други политици.

 

СИДЕРОВ СЕ ЖАЛИ НА ЦИК СЛЕД ИЗЦЕПКАТА В "РЕФЕРЕНДУМ", ИСКА ДА ЗАДЪЛЖИ БНТ ДА ГО ПУСНЕ В ЕФИР

 

Сидеров се държа арогантно, както неведнъж си е позволявал в телевизионни студиа и се скара с депутата от ВМРО Юлиян Ангелов, като посвети всичките 7 минути, които имаше по регламент на кавгата. Многократните опити на водещата Добрина Чешмеджиева да успокои обстановката останаха без успех. Накрая се наложи дори охраната да бъде повикана в студиото. 

 

Предаването бе прекъснато за малко в 42-та си минута, а в студиото на националната телевизия влязоха униформени служители на реда, извикани да изведат лидера на "Атака".

 

Във видеото по-горе можете да видите анализа на "Господарите" на скандала, предизвикан от Сидеров в ефира на националната телевизия.

 

 

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции