Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Сидеров нарича полицаите "меки китки" и "балетна група"
Сидеров нарича полицаите "меки китки" и "балетна група"
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
10-15-15
добавено
18601
прегледа

Лидерът на Атака няма спирка. Волен Сидеров обиколи институциите, за да сподели своята позиция за последните си изцепки. Това обаче е доста странно, тъй като той постоянно прави това от своята партийна телевизия. 

 

"Аз не знам тия полицаи меки китки ли са, какви са...", казва Сидеров, коментирайки показанията на полицаите, които бяха масажирани по вратовете от него и потупвани не толкова приятелски. "Г-жо Руми Бъчварова, вие сте просто началник на някаква балетна група", добавя той.

 

В това видео е и един наш експеримент относно двойния стандарт в АЛФА ТВ, макар че Сидеров не спира да говори за двоен стандарт в другите телевизии. Когато има човек, който подкрепя Волен Сидеров и неговите становища, нещата са добре, а когато има човек на друга позиция, той не е добре дошъл в АЛФА ТВ.

 

Вижте още: 

 

ВОЛЕН ПОСРЕЩА С ОЦЕТ И ЖЛЪЧКА 

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ СТАВА БАРАБАНИСТ 

 

ВСИЧКО ОКОЛО СКАНДАЛА С ВЛЕН СИДЕРОВ