<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100030" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зуека се завр...

Синът на Илон Мъск X Æ A-XII наричал майка си само и единствено по име

17 Септември 2021
0 25246

Жената до Илон Мъск разкри, че синът им X Æ A-XII се обръща към нея поименно, а не с думата “мамо”.

Синът на Илон Мъск X Æ A-XII наричал майка си само и единствено по име

Граймс се озова в болница след участието си в комедийното шоу, водено от партньора ѝ Илон Мъск

Нестандартното, дори смущаващо име на сина на милиардера все още предизвиква небивал интерес в социалните мрежи, наследникът на “Тесла” се роди през май 2020 г.

И сега, когато бебето вече е пораснало и може да говори, се оказва, че то не желае да използва стандартните обръщения като “мама” или “мамо”.

Не, X Æ A-XII я нарича Клеър.

Канадската поппевица Граймс, чието истинско име е Клеър Бушър, разкри интересния факт в интервю за Vogue, докато се подготвяше за Met Gala по-рано през седмицата.

Синът на Илон Мъск X Æ A-XII наричал майка си само и единствено по име

“Думата майка ми звучи странно по някаква причина, аз не се идентифицирам с тази дума… Което също е наистина странно, защото X ми казва “Клеър”, но не казва “мамо”… може би той усеща отвращението ми към думата “майка”.”
Тя добави: “Дори не знам защо изпитвам отвращение към тази дума, уважавам я … просто (не мога) да се идентифицирам с това, странно.”

Миналата година Граймс обясни какво стои зад нестандартното име на бебето, тя написа в “Туитър”: “X представлява неизвестната променлива. Æ е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence) и “любов” на няколко езика, включително и японски. A-12 пък е предшественик на Ес Ар – 17 (любимият ни самолет).”

Буквата А в името символизира и “Архангел”, любимата песен на изпълнителката.

Синът на Илон Мъск X Æ A-XII наричал майка си само и единствено по име

Първоначалното името на бебето беше X Æ A-12, но беше променено, за да съответства на калифорнийския закон, който не позволява в имената да се съдържат звуци и символи, които не са част от 26-буквената английска азбука.

Илон Мъск няма да може да кръсти детето си X Æ A-12 заради закон в Калифорния

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции