<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62511" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 24-годишна инф...

Скандално шофиране с 200 км/ч по “Цариградско шосе” е публикувано от мъж в униформа (видео)

24 Април 2020
0 33628

Скандално видео, предоставено ни от наши зрители, показва километраж на автомобил, който кара с 200 км/ч по Цариградско шосе в София. То е споделено в профила на млад мъж в Instagram. От клипчето не става ясно кога точно се е случило безумното и изключително опасно шофиране и кой точно е зад волана.

Сред снимките на същия потребител “unknown_ghost6388” се забелязват такива, на които той позира с полицейска униформа, а на друга е с униформа на съдебна охрана, за която се уточнява, че е направена в “Специализиран наказателен съд”.

В същия профил е качено и друго подобно видео с пост “Обичайното”, в което се вижда как автомобил кара по софийските улици с над 100 км/ч.

Сред снимките има богата галерия на автомобил с марка “БМВ”, като на няколко от тях ясно се вижда и регистрационният номер на колата.

От профилите в социалните медии трудно може да се обобщи дали потребителят наистина е служител на МВР, на съдебната охрана или позира с униформа, която е ползвал назаем, както и дали той е управлявал заснетия автомобил, но одобрението на скандалното поведение и арогантност на пътя, което е демонстрирано в профила, ни предизвикват да обърнем внимание на органите на МВР да проверят случая!

Снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Иван Николов

    25 Април 2020

    Този не е полица й. Служител е на ГДО към министерство на правосъдието.

Покажи всички Скрий

Реакции