Следва: Юмручен бой м...

Скандал между Волен Сидеров и водещ телеком, “Атака” имали неплатени сметки за над 130 000 лева

11 Юни 2021
72 3676

А1 България е прекратил договора на ПП “Атака” на Волен Сидеров на 10 юни след натрупването на неплатени задължения за повече от 130 000 лв, пише Булевард България .

От A1 обещаха 20% компенсация от месечната такса на всички засегнати от срива

Това става ясно в съобщение на телекомуникационния оператор до медиите. Малко преди това пресцентърът на “Атака” обвини компанията в това, че “репресира” партията преди изборите и е спряла телефоните на Сидеров и съпартийците му “по нареждане на американското посолство” заради протеста на партията срещу ученията на НАТО. 

“От 10 юни А1 прекрати договора на ПП „Атака“ заради неплатени задължения. Задълженията им към телекома са на обща стойност над 130 000 лева, от които над 64 000 лева са дължими по договора за предоставяне на електронни съобщителни услуги. ПП „Атака“ има просрочени задължения към телекома от почти две години, преди А1 да се принуди да прекрати своите взаимоотношения с тях. Въпреки желанието и многобройните опити от страна на А1 за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, ПП „Атака“ отказва да заплаща за ползваните услуги, което налага и прекратяването на договорните отношения”, се казва в съобщението на телекома. 

Волен Сидеров откри заведенията с алкохол и барабани, даде по 50 лева на минувачи (видео)

Компанията посочва, че решението за прекратяване на договора е продиктувано “изцяло от бизнес причини и липсата на желание от страна на ПП „Атака“ за погасяване на натрупаните задължения”. 

“Разпространените по-рано от ПП „Атака“ твърдения не отговарят на истината и имат за цел единствено да прикрият нежеланието на организацията да уважи договорните си отношения с А1”, казват още от компанията. 

От А1 възнамеряват да заведат съдебна жалба заради за публичните изявления и действия на ПП „Атака”. 

Източник: Булевард България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции