Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Скандал след удар на пътя: Превърна ли се потърпевш във виновник?
Скандал след удар на пътя: Превърна ли се потърпевш във виновник?
02-08-19
добавено
1814
прегледа

Нов шокиращ случай на агресия на пътя. Шофьор извърши нарушение и блъсна друг на метри от детска градина във Варна. 

 


Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15:00 ч. След това агресивният шофьор отправя заплаха към другия водач. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място служители на Пътна полиция не реагирали адекватно на сигнала му и обяснили, че той е виновен.  


„Движех се по ул. „Вяра”. Въпросният водач на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за движение. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач отново се опита да ме изпревари.

 

Загуби контрол над колата и се блъсна в предния ми ляв калник”, разказа Стилиянов в ефира на „Здравей, България”. Той допълни, че веднага е сигнализирал на телефон 112. По думите му шофьорът, който го е ударил, е започнал да го заплашва.
 

„Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушение, защото не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари.
 

Казах им и за заплахите, но те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза виновен за ПТП-то”, допълни още Станко Стилиянов.


От полицията във Варна призоваха потърпевшия да подаде жалба.

 

 

Източник: Dariknews.bg