<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88331" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марк Зукърбъ...

Слави Трифонов атакува ГЕРБ, БСП и ДПС в нов пост във Facebook и обясни защо е върнал мандата

28 Април 2021
0 7264

Лидерът на ПП “Има такъв народ” обяви в пост във Facebook защо партията му е трябвало да върне мандата за съставяне на правителство.

В поста четем:

“Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: “Има такъв народ” върна мандата за съставяне на правителство. И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо “Има такъв народ” трябваше да върне мандата.”

Повод за публикацията на лидера на ИТН дадоха две събития от деня – връчването на мандата за съставяне на правителство и съответно – връщането му от председателяна напарламентарната група на партията Тошко Йорданов, от една страна.

Тошко Йорданов след връщането на мандата: Този парламент няма да изкара повече от месец (видео)

И проваленото гласуване на седмичната програма на парламента, което доведе до саморазпускането му с гласуването “Въздържал се” на депутатите на ГЕРБ, БСП и ДПС.

Парламентът се саморазпусна след като ГЕРБ, БСП и ДПС не приеха програмата за седмицата (видео)

Припомняме, че днес представителите на “Има такъв народ” върнаха мандата за съставяне на кабинет на президента Радев с мотив, че спазват предизборното си обещание да не се коалират с “партиите на статуквото”. Пред президентството те бяха посрещнати от протест на ВМРО със скандирания “еничари”, а председателят на групата Тошко Йорданов получи символичен скъсан фес.

От ВМРО сложиха фес на главата на Тошко Йорданов на протест срещу промените в Изборния кодекс (видео)

Лаконичният пост на Трифонов часове по-късно идва да рече, че с този състав на парламента излъчването на правителство е трудно мислима задача – теза, която депутатите на ИТН лансират почти непосредствено след изборния резултат.

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции