<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87115" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави Трифон...

Слави Трифонов благодари на избирателите си с пост във Facebook

10 Април 2021
0 2768

Лидерът на изненадващатa втора политическа сила след изборите за парламент “Има такъв народ” Слави Трифонов постна благодарност към избирателите си във Facebook.

“От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас”, написа той като заяви, че иска да избегне по този начин всички клишета.

“Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие”, обобщи той в посланието до гласоподавателите си.

Припомняме, че партията на Трифонов спечели 17,66% на парламентарните избори на 4 април, с което се нареди след ГЕРБ. От ИТН вече обявиха, че няма да се коалират нито с ГЕРБ, нито с БСП и ДПС. Отворени са единствено към разговори с “Демократична България” и “Изправи се! Мутри вън!”.

Това е едва третото изявление на лидера на ИТН от деня на изборите, като и предишните две бяха с постове на личния му профил. Още вечерта на 4-ти той обяви, че е със симптоми на Covid-19 и се е самоизолирал.

Слави Трифонов с първо изказване след вота: Има ясна законова процедура и ние я спазваме

По-рано тази седмица Трифонов отговори на поканата на премиера Бойко Борисов да поеме отговорност и да избере кабинет, като заяви в пост, че си има “ясна законова процедура”.

Борисов: “Колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе и да поеме отговорност” (видео)

Законовата процедура, за коята лидерът на ИТН говори, гласи, че Борисов трябва да предложи правителство и ако то не бъде одобрено от Народното събрание, мандатът се дава от президента на втората политическа сила, която е “Има такъв народ”.

Предстои да видим какви действия ще предприеме водената от шоумена партия.

Източник: FB/Слави Трифонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции