<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88741" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Има такъв на...

Слави Трифонов даде интервю пред медия за първи път след изборите (аудио)

08 Май 2021
0 7617

Слави Трифонов даде първо интервю пред медии след парламентарните избори, на които водената от него партия “Има таккъв народ” стана втората политическа сила.

В предаването “Политически Некоректно” по БНР лидерът на ИТН отказа да отговори дали ще заеме премиерския пост ако партията му спечели следващите избори.

“Има такъв народ” ще реди нови листи, Слави Трифонов може и да не е в тях

“Директно да ти кажа. Когато-тогава. Когато се случи, тогава господин Волгин, приятелю Петре, ще го разбереш”, беше точният му отговор на въпроса.

Партия “Има такъв народ” не е лява, не е дясно, не е в центъра, каза още Трифонов, като уточни, че тези понятия са се размили.

“Най-десните взимаха леви решения, най-левите, взимаха десни решения. За мен поведението на партията е практично в интерес на суверена”, допълни той.

След като обяви, че подкрепя запазването на плоския данък и се обяви против Истанбулската конвенция, той все пак се съгласи, че “Има такъв народ” е по-скоро консервативна дясна партия.

Трифонов обяви, че няма никаква тайнственост около него, а не говори с медиите, защото те не са свободни. “Какво да говоря на хора, които са в състояние да спират, преиначават, редактират”, поясни шоуменът. Той поясни, че има друг начин на изразяване и това е интернет, където всеки е свободен

Трифонов коментира скандала с изслушването на зърнопроизводителя Илчовски пред Комисията за ревизия на властта.

Комисията по ревизия на властта с четиричасово изслушване на Илчовски и собственика на “Градус” (видео)

Той заяви, че случаят е обект на огромен обществен интерес, а големите медии в България мълчат, което, според него, е още един пример за липсата на свобода на словото у нас.

Аудио: БНР, “Политически Некоректно”

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции