<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84586" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уволнената о...

Слави Трифонов обяви кои лица влизат в партията му за изборите (видео)

26 Февруари 2021
0 9526

Партията “Има такъв народ” ще участва на предстоящите парламентарни избори. Това обяви основателят на партията Слави Трифонов в изявление на живо по Фейсбук.

“Уважаеми сънародници, 3,5 милиона от нас гласуваха на референдума, който ние инициирахме. Това беше изумителна проява на състоянието, наречено “пряка демокрация” и дадено ни като право от българската конституция. Но сегашната политическа класа много ясно каза на своя народ, че пряката демокрация въобще не я интересува. Конституцията и законите въобще не я интересуват. Само властта я интересува и облагите, които следват от нея. Ние направихме всичко възможно, за да приложим решенията от референдума в действие и единственото, което остана е създаването на политически проект и участието на парламентарни избори. И ето това се случи – въпреки всички опити този политически проект да бъде спрян. В крайна сметка логиката и закона победиха и “Има такъв народ” ще участва на предстоящоте парламентарни избори”, заяви Трифонов.

“Формулата на успеха е винаги една и съща – качества, добър екип, много труд и малко късмет. Винаги съм вярвал в професионализма, защото, когато те боли зъб търсиш успешен зъболекар, професионалист, а не лъжец, който много приказва. Има успешни и кадърни българи, но тях политиката просто ги отвращава, защото сегашния политически елит направи политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически проект застанаха качествени, достойни и отговорни българи. Имам щастието за пореден път да работя с доказани професионалисти”, добави той. 

Шоуменът представи част от лицата в списъците за вота на 4 април. Първият представен сектор бе здравеопазване.

Слави отказа предложението на Божков за коалиция помежду им за изборите

В него централно място има имунологът проф. Александър Чорбанов от БАН. Освен него, лица на партията ще бъдат хирургът Ивайло Христов, кардиологът Николай Драгнев и бившият директор на “Александровска” доц. Силви Кирилов.

Икономическият екип на “Има такъв народ” ще се състои от бившия експерт към КТ “Подкрепа” Мика Зайкова, банковия мениджър Любомир Каримански и финансовия експерт Пламен Данаилов. 

Уволнената от Слави Трифонов координаторка на партията му във Видин става водач на листа на ГЕРБ (видео)

За сектор „Правосъдие” това са магистърът по европейско и международно право от Виенския университет адв. Александър Рашев, юристът Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

Лицата, които бяха представени като водачи в сектор “Туризъм”, са Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и Виктор Гетов.

В сферата на земеделието “Има такъв народ” ще работи с ветеринарния лекар Цветанка Войнова, бившия представител на МЗХ в постоянното представителство на Република България в Брюксел Пламен Абровски, и инженера по горско стопанство Данаил Найденов.

Бившият директор на НЕК Иван Хиновски се оказа експертът на “Има такъв народ” в сфера “Енергетика”, заедно с бившия член на ръководството на “Електроразпределение Столично” Благой Голубарев, и Теодора Пенева.

Световният шампион по шахмат Антоанета Стефанова беше представена като част от екипа на партията в спортния сектор, заедно с Радостин Василев, адвокат по спортно право, и треньора на националния отбор по хокей на лед Станислав Кънчев.

Слави Трифонов добави, че пълната програма на партията му за предстоящия вот ще бъде качена в интернет утре. Той каза още, че ще бъде водач на листи във Варна и Стара Загора.

Видео: Фейсбук – Слави Трифонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Blinded

    27 Февруари 2021

    Дано все пак успеете да се коалирате с Божков иначе тези идеи ще са като глас в пустиня в крайна сметка...

Реакции