<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96217" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петър Илиев: ...

Слави Трифонов с нов пост: Ако правителството остане без подкрепа, ще бъде “предателство” и “радост за ГЕРБ”

09 Август 2021
0 17989

В нов пореден пост във Facebook лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов заяви, че “ако партиите на протеста не подкрепят правителството на ИТН, резултатът ще бъде спиране и забавяне на всички реформи” и нарече такъв ход “предателство” и “радост за ГЕРБ”.

Трифонов поясни, че подкрепа от партиите на протеста към начертаното от партията му правителство с кандидат-премиер Пламен Николов е повече от логично като изброи шест причини.

Сашо Диков с нов пост срещу Слави и ИТН: “Вашият фюрер все повече се превръща в копие на Борисов”

“Първо.

Тотално трябва да се изтрие и да се спре моделът ГЕРБ. Да бъдат анализирани всички грешки и кражби и безусловно да бъде въздадена справедливост. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Второ.

Трябва да бъде осъществена съдебна реформа и да бъдат премахнати специализираните съд и прокуратура. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Трето.

Максимално бързо да бъде представен пред Европейската комисия планът за възстановяване и развитие, защото българската икономика се нуждае от тези пари. И това е важно и за държавата, и за всички българи. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Четвърто.

Преизчисляване на пенсиите, за да могат възрастните хора в България да живеят малко по-достойно, от начина по който живеят в момента. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Пето.

Най-после да има сериозна реформа в здравеопазването и най-важното – държавата да бъде подготвена за евентуална нова здравна криза с Covid -19. Освен това закупуване на необходимия брой медицински хеликоптери, защото това касае живота и здравето на всички наши сънародници. Тук има ли разминаване с партиите на протеста? Абсолютно не.

Шесто.

С партиите на протеста, в рамките на разговорите, които „Има такъв народ“ води с тях, беше постигнато и съгласие по много въпроси, касаещи земеделието, образованието и фискалната политика.

Според Трифонов ако въпреки изброените съответствия между “Има такъв народ” и партиите на протеста, вторите не подкрепят предложения кабинет, причината “няма да е по някой от изброените казуси”.

Вижте кой кой е в предложеното от “Има такъв народ” правителство (видео и снимки)

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции