<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българи в чуж...

Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора

10 Април 2021
0 5752

Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това желание е заявил пред ЦИК лидерът на “Има такъв народ”, пише “24 часа”.

Към момента в ПП “Има такъв народ” има най-много размествания при избраните за депутати, тьй като общо 11 души от тези, които са били в две листи, са заявили пред ЦИК от къде желаят да влязат в парламента.

Любомир Каримански

Така Виктория Василева влиза от София – област и освобождава място в Кюстендил. Икономистьт Любомир Каримански ще е депутат от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е депутат от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол.

проф. Андрей Чорбанов

Сценаристите, които са част и от партийното ръководство, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев ще са депутати от Бургас, Пловдив – град и от 25 МИР в София като освбождават места съответно в Ямбол, Пловдив – област и Хасково. Учителката Юлия Чортленева ще е депутат от Плевен, освобождавайки място в Кърджали.

Журналистът Станислав Балабанов влиза в НС от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев – от София – област вместо от Враца, а Драгомир Петров – от Разград вместо от Силистра.

Източник: “24 часа”
Източник видео: FB/7/8 ТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции