Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
След изплувалия кокаин - бум на "спортуващи" туристи край Шабла (видео)
След изплувалия кокаин - бум на "спортуващи" туристи край Шабла (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
04-15-19
добавено
24155
прегледа

Шабла стана магнит за туристи през последните дни, съобщава Novini.bg. При проверките на Гранична полиция се оказва, че повечето са от Силистра и дошли да “спортуват” край морето.

 

Хотелите и къщите за гости в малката морска община, както и в съседните Крапец и Дуранкулак, през последната седмица са пълни до дупка. Според местни жители десетки автомобили с непознати се разхождали през последните дни из градчето. При проверки на Гранична полиция се установило, че повечето от пришълците са от Силистра и околните общини и идвали с цел “спорт”. При по-сериозна проверка на някои от “туристите” обаче се оказало, че някои от тях имат криминални регистрации. Друг любопитен факт е, че част от новодошлите наемали рибарски лодки и влизали в морето на обиколки из залива.

 

Припомняме ви, че Шабла влезе в центъра на обществения интерес покрай 170-те килограма кокаин, които изплуваха край бреговете ѝ.

 

МОРЕТО КРАЙ ШАБЛА ИЗХВЪРЛИ ЧУВАЛИ СЪС 170 КГ КОКАИН

 

Наложи се полицията да се обърне към обществото с предупреждение, че наркотикът е изключително чист и в подобна висока концентрация досегът до него е опасен за здравето.

 

МВР СЪВЕТВА: АКО СТЕ НА МОРЕТО И ВИДИТЕ КОКАИН, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ

 

Източник: Novini.bg