<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92253" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стъки и минис...

След Марешки и Стъки се нареди на опашката да става “българския Навални” (видео)

22 Юни 2021
0 1732

Алексей Навални е истинско вдъхновение за всички борци срещу авторитарни режими в страните по света. Особено когато с безразсъдна смелост сам се прибра в родината си, след като беше отровен с новичок, въпреки че много добре знаеше, че веднага ще бъде арестуван и изпратен в наказателен лагер. Както и стана! Така обаче целият свят разбра, че има нещо гнило в Русия.

Алексей Навални описа какви наказания му прилагат в изправителната колония

След Марешки и Стъки се нареди на опашката да става &#8220;българския Навални&#8221; (видео)

Интересна тенденция обаче се наблюдава напоследък у нас в стремежа на определени хора да се изкарат като смелия опозиционер Навални, а именно – репресирани, гонени, потискани и наказвани заради свободолюбивите си възгледи.

Марешки с нов бисер: Аз съм българският Навални, Европа и Борисов трябва да защитят и мен! (видео)

Няма лошо, ще кажете, нека имаме поне един-двама Навални и в България. Имаме огромна нужда! Да, ама проблемът е, че точно тези, които дотук се “записаха” за претенденти за поста “българския Навални” са… да кажем – твърде далеч от идеалите, за които се бори руският опозиционер. Ако бяхме по-рязки и крайни, щяхме да добавим – направо са на обратния полюс от тях. Ама не сме. И няма да го кажем.

Така че засега в гръмкия списък с кандидати за “български Навални” са се провъзгласили не кой да е, а баш Веселин Марешки и Стъки. Вие сами преценете доколко се вписват в характеристиките на подобна горда титла.

Ние само ще добавим, че на държава, в която ролята на Навални се присвоява от някого от сорта на тези двамата, не ѝ трябва авторитарен режим. Тя и така си е достатъчно сбъркана!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции