<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76658" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И Варна се об...

След ремонт за милион и половина булевард в София е с дупки, пукнатини и оголени релси (снимки)

28 Октомври 2020
0 1959

Година и половина след основния ремонт на трамвайното трасе по бул. “Константин Величков” в столицата, то е пълно с дупки, пукнатини, пропадания и оголени релси, сочи публикация на “Спаси СОфия”

От материала на столичните активисти става ясно, че кметът Йорданка Фандъкова е отговорила на тяхно запитване, че “всички дефекти и проблеми, които са констатирани, са отстранени от изпълнителя”. Направените снимки обаче показват, че трасето не е ремонтирано с “ремонт на ремонта”, а от представляваната от Борис Бонев организация твърдят, че “дори не са съставени констативни протоколи за дефектите”.

Снимка: “Спаси София”

От организацията обвиняват кмета на София в лъжа и отказ да защити обществения интерес на гражданите като предяви гаранцията на изпълнителя и изиска ремонт за негова сметка.

“Ще се осмели ли тя някога истински да глоби частните фирми или хората в ръководената от нея администрация, допуснали това? Дали някога тя ще поеме реална отговорност за безбройните некачествени ремонти, освен втръсналата ни фраза “научили сме си уроците”, питат в публикацията си градските активисти от “Спаси София”.

Източник и снимки: FB/Спаси София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции