Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Словенският президент и червилото на Десислава Радева (видео)
Словенският президент и червилото на Десислава Радева (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
03-13-19
добавено
2982
прегледа

Визитата на президента Румен Радев в Словения приключи, но по всичко личи, че неговият словенски колега Борут Пахор ще я запомни най-вече с целувката на съпругата му Десислава Радева.

 

 

 

Борут Пахор, който е ентусиазиран потребител на Инстаграм, сподели там кадри от посещението на Румен и Десислава Радеви.

 

 

Най-любопитен е кадърът, на който се вижда как Десислава Радева се навежда към Пахор, протяга ръка и сякаш го гали по лицето и то пред погледа на съпругата му. Както се разбира от видеото, Радева се опитва да отстрани от бузата на Пахор следите от червилото си, останали там след "протоколната" целувка.

 

 

Словенският президент използва случая за игра с публиката, като първо публикува снимка, на която изглежда, че Радева го "гали" по лицето и написа следното: "Въпрос към публиката: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием? а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си. Отговорът - в следващия епизод".

 

 

По-късно държавният глава, който е голям любител на социалните мрежи, пусна и видео, което показва какво точно се е случило.

 

 

Източник: Медиапул