Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Служителка получи над 30 000 долара от съпричастни хора, след като клиент я унижи публично (снимки)
Служителка получи над 30 000 долара от съпричастни хора, след като клиент я унижи публично (снимки)
По света
01-22-20
добавено
94478
прегледа

Продавач-консултант от веригата магазини Таргет спечели подкрепата на хиляди потребители в Туитър и получи сумата от над 30 000 долара (близо 53 000 лева) в знак на съпричастност, след като клиент се опита да я направи за смях в публичното пространство, пише Daily Mail.

 

 

Служителката Тори Пероти отказала да продаде скъпа електрическа четка за зъби, чиято цена по погрешка е била обозначена като 0,01 цента.

 

 

 

 

Напористият клиент Дейвид Левит обаче твърдял, че служителката нарушава закона на Масачузетс, като отказва да даде артикула за определената вече цена.

 

 

Дейвид Левит, който определя себе си като добър и признат журналист, изрази недоволството си в Туитър и дори се обадил на полицията. По негови думи, той се нуждаел от модерната четка за зъби, защото вече трета година не може да си позволи преглед при зъболекар.

 

 

Властите обяснили на Левит, че ако реши, той ще трябва да заведе дело срещу веригата магазини, а от управлението ще изготвят документ, който да отнесе в съда. 

 

 

 

 

 

 

Повечето потребители упрекнаха мъжа, че е предприел толкова крайни мерки за тази иначе очевидно неволна грешка. Те застанаха на страната на Тори Пероти, след както Левит изписа толкова много обвинения, както и качи компрометиращи снимки по адрес на Тори Пероти, която просто е изпълнявала служебните си задължения.

 

 

Потребителите призоваха Дейвид да изтрие унизителните кадри на продавач-консултантката, като според тях версията за това, че не е имал възможност да заплати консултация със зъболекар е невярна, след като има пари за скъп телефон и може да качва снимки в Туитър.

 

 

 

 

"Засрами се и порасни", написа възмутен потребител.

 

 

Хора дори организираха събирането на сумата от над 30 000 долара (около 52 899 лева) в знак на съпричасност към Пероти, за да я изпратят на почивка.

 

 

 

 

Младата жена била изключително благодарна за подкрепата. Пред NBC Boston, тя споделя: "Първата ми мисъл, когато видях снимките беше, че е трябвало да си сложа грим същия ден. Почти бях сигурна, че много хора ще се възползват от тези кадри по лош начин, ще направят и некоректни миймове. Сега е хубаво да знам, че има и такива, които разбират как се чувствам".

 

 

Хората са се свързали с Пероти, относо значителната сума пари, която са събрали. Тя от своя страна публикува снимка, на която се вижда, че е усмихната и държи табела с надпис: "Благодаря, че сте толкова мили!"

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail