<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56182" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвиненият о...

Служител на фирма за снегопочистване хвърля сол директно върху хората на спирка в София (видео)

06 Февруари 2020
0 20267

Фирмите за снегопочистване в София толкова присърце са се заели със задачата да изринат и опесъчат улиците и тротоарите, че са готови да го направят с цената на всичко, дори ако трябва някой невинен гражданин да отнесе две-три лопати сол върху главата си или върху току-що изпраното си палто! И това не е метафора, а съвсем реална ситуация от днес, заснета на спирка на градския транспорт в столицата и качена във фейсбук-групата “Забелязано в София”.

 

 

Служител на фирма за снегопочистване хвърля сол директно върху хората на спирка в София (видео)

 

 

На видеото се вижда как служителят, който хвърля луга с лопата по тротоара от ремаркето на камион, изобщо не се трогва от факта, че наближава спирка. На нея чакат няколко човека, на които се налага да се отдръпнат, за да не бъдат буквално засипани от устрема на развихрилия се мъж с червено работно облекло.

 

СОФИЙСКИ БЕЗУМИЯ ОТ “ЗАБЕЛЯЗАНО В СОФИЯ” (ВИДЕО)

 

От кадрите добре се вижда, че служителят поглежда в посока към нещастните жертви на трудовия му ентусиазъм и, освен ако не е със силен диоптър, няма как да не ги е забелязал. Това не му пречи да хвърли една и след това втора лопата със сол към тях, докато на несретниците не им остава нищо друго, освен всеки да се спасява сам, като избяга от радиуса на бомбардировката с препарат срещу заледяване. 

 

Моля, разпространявайте това видео, за да успее да стигне до очите на някой отговорен кадър на Софийска община, който да издири “ентусиазирания” служител и да възнагради трудовата му всеотдайност със солена глоба за пресоленото нехайство! Благодарим ви предварително!

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции