Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Смела жена спасява коала от горски пожар (видео и снимки)
Смела жена спасява коала от горски пожар (видео и снимки)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
11-20-19
добавено
5426
прегледа

Героичният акт на жена, която рискува живота си, за да спаси беззащитна коала от горски пожар, е видян от хиляди хора в интернет, пише LadBible.

 

Жената, позната като Тони, не се поколебава да се притече на помощ, когато вижда изплашеното и ранено животно. Тя се втурва в бушуващия огън, разразил се в близост до Порт Макуайър в Нов Южен Уелс, Австралия.

 

Тони действа бързо, като грабва коалата и я завива в дрехата си, а след като опасността преминава, дава на бозайника да пие вода.

 

 

 

 

Жената закарала животното в клиниката за коали в Порт Макуайър и за щастие изглежда, че то ще се успее да се възстанови.

 

 

 

 

В болницата кръстили животното Люси, а според екипа е на цели 14 години.

 

По-рано през месец ноември ние от gospodari.com ви разказахме за огнената стихия в Порт Макуайър, която унищожи около 2000 хектара гори и храсти и взе много жертви от застрашения вид коала. Повече можете да прочетете в следващия линк:

 

ГОЛЯМ БРОЙ КОАЛИ СТАНАХА ЖЕРТВА НА ПОЖАР В АВСТРАЛИЯ

 

 

Източник: LadBible

Видео: The Sun