Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Смела продавачка успя да изгони крадци от магазин в София
Смела продавачка успя да изгони крадци от магазин в София
12-05-18
добавено
1200
прегледа

Продавачка в столичен магазин прогони нагли крадци.

Влязоха две момчето – по-едро и по-дребно. Поискаха мъжки парфюм. Докато им го дам, ги видях как ровят в чантата ми, разказа Роси Иванова пред Нова телевизия.

 

 

Жената влязла в схватка с апашите. Съборихме и стола, изпадаха неща. Той беше агресивен, обиждаше ме. Виках му "Защо крадеш, защо ми вземаш портфейла". Той отговаряше: "Ти си луда, стига си викала", заяви Иванова.

 

 

В портфейла имало 60 лева.

 

 

Крадците бягат без да отмъкнат нищо.

 

 

Може би не очакваха, че така ще реагирам. След това не повярвах, че съм проявила такава смелост. Можеше да ми ударят два шамара и да вземат каквото искат - какво можех да направя, посочи смелата продавачка.

 

 

Жената ще подаде сигнал в полицията. Не трябва да остават ненаказани такива деяния. Нека си изкарат парите с работа. Аз съм за това да бъдат наказани, категорична е жената.

 

Източник: novini.bg