<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42778" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж и жена вл...

Смел мъж скочи в бурна река, за да спаси кучето си (видео)

27 Ноември 2019
0 3629

Смел мъж скочи в бурна и смъртоносна река, за да спаси кучето си. Животното се подхлъзнало в бързо течащата вода край брега и паднало, пише Daily Mail.

 

 

МАЙКА КУЧЕ ВИКА ЗА ПОМОЩ, ЗА ДА СПАСИ МАЛКОТО СИ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

УЧИТЕЛ СПАСИ КУЧЕ В КЛЕТКА ОТ УДАВЯНЕ В ЕЗЕРОТО НА ИЛИНОЙС

 

 

Мануел Калдерон, на 35 години от Сан Мигелито, Панама, се прибирал от работа по време на буря. Докато минавал покрай бурните води на река Синай, която драстично била повишила нивото си заради интензивните валежи, видял кучето си Фуло да играе край брега. За секунди то се подхлъзнало в бързеите и паднало в бурните води.

 

 

""

 

 

Без да мисли за собствената си безопасност, Мануел Калдерон скочил в реката в отчаян опит да спаси домашния си любимец. За щастие, мъжът успял навреме да настигне кучето по течението на реката и да го изкара на сушата.

 

 

""

 

 

Драматичната случка била случайно заснета от минувач, който публикува видеото в социалните мрежи. На записа се чува как един мъж крещи "Помогнете му!", а секудни по-късно собственикът се появява нагоре по течението с безпомощното животно на ръце.

 

 

""

 

 

 „Бях фокусиран изцяло върху кучето. Слава Богу, че успях да го хвана, след няколко метра го хвърлих на брега и излязох", разказа за преживяното самия Калдерон. Местните медии разказват, че мъжът всъщност израснал сам, след като бил изоставен от родителите си.

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции