<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Внезапна бур...

Смел тираджия извади жена от горяща кола секудни преди да избухне (видео)

16 Януари 2020
0 11367

Шофьор на камион извади жена от горяща кола секунди преди да избухне. 65-годишният Джон Растрик карал своя камион на север по път М1, южно от Лестър, Англия, когато пред очите му два автомобила катастрофирали, пише Daily Mail.

 

 

ЖЕНА ШОФЬОР СПАСИ 20 ДЕЦА ОТ ГОРЯЩ АВТОБУС (ВИДЕО)

 

 

При сблъсъка едната кола избухнала в пламъци, а другата се ударила в мантинелата. Шофьорът на камиона веднага скочил от кабината и се затичал към горящата кола. На записа от видеорегистратора в камиона се вижда как Джон Растик успява да отвори шофьорската врата на автомобила и да извади от огъня 27-годишната Пари Мистри. Секунди по-късно резрвоара на колата избухва. Колата се превръща в огнена топка само 29 секудни след като тираджията вади младата жена, се вижда още на кадрите.  

 

 

""

 

 

За проявената смелост Джон Растик получава награда от службата за Спешна помощ в района.

 

 

ШОФЬОР СПРЯ КАМИОНА СИ ПОД МОСТ НА МАГИСТРАЛА, ЗА ДА СПАСИ МОМИЧЕ, ТРЪГНАЛО ДА СКАЧА (СНИМКИ)

 

 

 „Видях как колата се завъртя няколко пъти и почти веднага се запали. Разбрах, че в този момент няма никой друг, който да помогне. Надявах се на помощта на Бог. Пренебрегнах всичките си страхове и се опитах да спася момичето", разказа той.

 

 

 

""

 

 

Двамата са станали приятели след инцидента. Младата жена претърпяла тежка операция и след това трябвало отново да се научи да ходи. Днес Пери продължава да се възстановява и е благодарна на Джон, че е спасил живота ѝ.

 

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции