Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Снегорините се появяват, когато се включат камерите
Снегорините се появяват, когато се включат камерите
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
01-11-16
добавено
28340
прегледа

Нова година - нов късмет, стара изненада! 2016-та година започна с пухкав снежец, който шашна отговорните лица по почистването. В нашата държава най-лесно е да се каже, че се чисти, пък всичките 2600 снегорина в държавата, за които говори министър Лиляна Павлова, или само са се въртели наоколо, или са били ангажирани за студиото на някоя телевизия.

 

Във Видин обаче организацията е доста по-сериозна, въпреки че там нямат договор със снегопочистваща фирма. Кметът тъкмо отваря уста да говори и снегорините се появяват - цели три! Брей! Каква случайност! Те минават 3 пъти пред камерата, за да ги видим, с което ни карат да мислим, че управляващите следят не толкова за пътната обстановка, а за доброто представяне на своите кметове.  

 

Ако искате градът ви да е почистен, интервюирайте по-често градоначалниците си. 

 

Вижте още:

 

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ЗА ЧИСТЕНЕТО НА ПЪТИЩАТА: НЕ ДРАМАТИЗИРАЙТЕ 

 

ШОФЬОРИ БЛАГОДАРЯТ НА ПАВЛОВА И БОРИСОВ ЗА ПОЧИСТЕНИТЕ ПЪТИЩА