<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40538" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мисията на ве...

Снимки от "Breaking Bad: El Camino" загатват, че Уолтър Уайт ще се завърне отново (видео и снимки)

09 Септември 2019
1 2390

Фенове на "Breaking Bad" ("В обувките на Сатаната"), седнете бързо, защото имаме няколко ексклузивни снимки от новия филм "Ел Камино".

 

Те разкриват може би най-голямата улика към днешна дата, че в продължението, което започва от мястото, от което сериалът свърши, отново ще участва персонажът на Уолтър Уайт.

 

В една от снимките, направена от мениджъра на инстаграм профила "All About Saul" можем да видим кемпера, в който Уолт и Джеси забъркваха наркотици в сериала, за който е повече от очевидно, че ще се използва за снимките на "Ел Камино".

 

 

""

 

 

Превозното средство бе унищожено през сезон 3 на сериала, така че това определено ще бъдат кадри за нова сцена, в която най-вероятно Брайън Кранстън ще се превъплъти в ролята на Уолтър Уайт още веднъж.

 

Друга снимка показва и къщата, в която живееха Джеси и неговата приятелка Джейн, преди тя да поеме свръхдоза, което намеква за друга потенциална сцена свързана с миналото.

 

 

""

 

 

Останалите снимки, които LadBible публикува, показват главно новите локации, където се заснема така очакваният филм, който ще бъде пуснат в "Нетфликс" на 11 октомври.

 

 

""

 

 

""

 

 

След драматичното приключване на сериала през 2013 г. се смята, че филмът ще продължи точно оттам, след като много фенове останаха без отговори за съдбите на различни герои, особено бившият партньор на Уолтър Уайт – Джеси Пинкман.

 

 

Източник: LadBible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции