<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90220" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболни аги...

Собственик на заведение в Пловдив бие глава на продавач на чорапи и му разритва стоката (видео)

28 Май 2021
0 12550

Насилие и хулиганство над мъж, който продава чорапи в пловдивския квартал „Капана”, възмути днес жителите на града под тепетата. Собственик на едно от заведенията в арт квартала е влязъл в пререкание с момчето. Охранителна камера е запечатала момента на скандала.

На видеото се вижда как ресторантьорът Ивайло Пенов пресреща момчето на име Митко, съобщава NOVA. Не му дава да мине по улицата и известно време му се кара. След това отнема стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиентите в рестонатите наблизо.

Продавачът на чорапи Митко. Снимка: Facebook/People Of Plovdiv

Случката породи лавина от коментари, като част от пловдивчани се готвят да протестират.  Гражданите призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си. Протестиращите ще се съберат в 16 часа в събота.

По случая се самосезира и прокуратурата. Проверката е образувана по два текста – за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, и за хулиганство. От прокуратурата са установили самоличността на пострадалия и на извършителя на деянието, както и на очевидци.  Проверката трябва да приключи в срок от 5 дни.

Източник: NOVA

Видео: Youtube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции