<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82972" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Като две капк...

Софи Маринова за емоциите, с които влиза в „Като две капки вода” – All Stars (видео)

02 Февруари 2021
0 776

На 22 февруари в ефира на Нова тв започва девети сезон на шоуто за имитации, което вълнува малки и големи – „Като две капки вода”. Той ще събере на едно място любими звезди от минали сезони, а сред тях е уникалната певица Софи Маринова. Тя беше сред най-колоритните и запомнящи се участници в шестия сезон на шоуто.

„Като две капки вода” е уникално предаване. Много се радвам, че ще видя отново екипа и ще работим заедно, ще се забавляваме. Всички зад сцената ни обгръщат с такава любов, с такова внимание – гримьорите, фризьорите, стилистите, водещите. Толкова е хубаво!”, спомня си с широка усмивка Софи.

Вижте кои са участниците в деветия сезон на “Като две капки вода” – All Stars (видео)

„С удоволствие влизам отново в предаването. Интересно ми е да видя какви образи ще ми се паднат”, допълни тя.

Софи Маринова за емоциите, с които влиза в „Като две капки вода” – All Stars (видео)

От първото си участие в шоуто певицата винаги ще помни образа си на Уитни Хюстън, заради емоциите, които е предизвикал у нея. А като най-забавно изпълнение тя отбелязва влизането в образа на Тита с песента „Антилопа”. След участието си в „Като две капки вода” Софи Маринова признава, че много от феновете, с които се е вижда на участията си са я молили да изпълни някои от песните от предаването.

„Аз съм такъв човек, който приема критики. Понякога сама се критикувам и иронизирам – често толкова се заглеждам, че си откривам грешки”, казва певицата във връзка с критиките, които понесе от журито на предаването. Синът на Софи – Лоренцо е обещал, че ще помага, ако ѝ се паднат песни на английски език.

Като две капки вода: Топ 5 най-забавни изпълнения (видео)

Тя признава, че би се радвала, ако бутонът ѝ отреди повече срещи с балкански изпълнители.

Маринова смята, че селекцията от певци и шоумени тази година, с които ще се съревновава за първото място, гарантира, че новият сезон ще е много хубав и забавен.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в “Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции