<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39959" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Възрастна же...

Социалните в Израел отнеха бебето на Жозефин Джилън от ''Игра на тронове'' (видео)

15 Август 2019
0 9777

Социалните служби в Израел отнеха 8-месечното дете на актрисата Жозефин Джилън  от ''Игра на тронове''. 

 

 

""

 

 

 

Звездата от хитовия сериал обвини израелските социални служби, че всъщност „отвлекли дъщеричката ѝ посред нощ“. Тя смята, че бебето ще бъде продадено и ще стане жертва на трафик на деца, пише "Daily Mail".

 

 

 

""

 

 

Всичко се случило, докато Джилън е била на терапия за следродилна депресия, а детето си поверила на своя приятелка, която била ''заплашена да влезе в затвора, ако не предаде доброволно детето''. Заради действията на службите британската актриса, която изпълнява ролята на Марей, се е обърнала за помощ към социалните мрежи.

 

 

 

""

 

 

,,Никое дете не може да бъде отнето от родителите си, ако за него са полагани всеотдайни грижи", категорична е Джилън, която преди появата си в касовия сериал ''Игра на тронове'' се е подвизавала като проститутка и актриса във филми за възрастни.

 

 

""

 

 

Джилън пише, че е „болна от притеснение“, защото бебето ѝ ще бъде продадено. Тя определи действията на социалните служби в Израел като „варварски“ и „расистки“. Майката показа и видео, в което се вижда как двама униформени взимат детето ѝ.

 

 

 

""

 

 

Джилан, която е еврейка, се е преместила в Израел, за да роди бебето си малко преди самото раждане. Тя не споменава кой е бащата на момиченцето.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции