<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=55055" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момиченце и т...

Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро и престояла в ледената вода 15 минути (видео)

31 Януари 2020
0 1319

Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро в Мичиган, САЩ. Кориса Милър била на риболов на лед, когато се подхлъзнала на кея и паднала във водата, пише Daily Mail. Нейната приятелка Мелиса Козловски се опитала да я издърпа, но не успяла. Тогава жената викнала на помощ двама местни рибари.

 

 

Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро и престояла в ледената вода 15 минути (видео)

 

 

Докато се опитвали да я изтеглят на брега, мъжете свалили дрехите ѝ. В спасителната акция се включил и полицай от шерифската служба на окръг Макомб. В социалните мрежи бяха публикувани кадри от камерата на униформата на офицера. Когато полицаят пристига на мястото, жената казва, че не може да мръдне, защото тялото ѝ е вцепенено от студ. В крайна сметка с общи усилия жената била изкарана от езерото след като престояла в ледените води близо 15 минути.

 

Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро и престояла в ледената вода 15 минути (видео)  Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро и престояла в ледената вода 15 минути (видео)

 

 

“Наложи си да ми свалят палтото и пуловера, защото ме задушаваха и ми пречеха да се държа на повърхността. След две минути в ледената вода бях напълно вцепенена от кръста надолу. Не можех да усетя краката си”, разказва Кориса.

 

 

Спасиха жена, паднала в замръзнало езеро и престояла в ледената вода 15 минути (видео)

 

 

 „След като преживях такова травмиращо нещо и едва не умрях, трябва да благодаря на хората, които ме спасиха. Много хора в социалните мрежи ми се подиграват, че съм била дебела и затова не са успели да ме изкарат от водата. Радвам се, че съм жива и че мога да споделя своята история”, сподели още жената. 

 

 

От полицейската служба в окръга пък напомниха правилата за реакция при подобни случаи: опитайте се да не изпадате в паника, опитайте се да контролирате дишането си и се съсредоточете върху това да държите главата си над водата.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции