Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Спасиха софиянката, заплашвала да се хвърли от моста заради мъжа си (видео)
Спасиха софиянката, заплашвала да се хвърли от моста заради мъжа си (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
08-12-19
добавено
8987
прегледа

След час и половина преговори с психолог младата жена, която заплашваше да се хвърли от мост в столицата, се отказа от намерението си, съобщи TrafficNews

 

ЖЕНА СТОИ НА РЪБА НА МОСТ В СОФИЯ, ЗАПЛАШВА ДА СКОЧИ (ВИДЕО)

 

Драмата се разигра на моста на софийския бул. "Константин Величков" преди отбивката за квартал "Красна поляна". Жената е от ромски произход, и се оказа, че била бясна на своя съпруг по неизвестни засега причини. Тя се покатерила на моста и обявила, че ще се хвърля, докато съпругът ѝ паникьосано звънял на 112. 

 

През цялото време, докато вървяха преговорите, мъжът гледаше ужасен към моста. Жената беше отведена веднага от полицията без да има възможност да говори пред медиите.

 

Продавачи от близките заведения са видели как жената реве и бяга, а мъжът ѝ тича след нея. После тя се прехвърлила през парапета и застанала от външната страна на моста. След половин час пристигнали полицаите и започнали да я уговарят да не скача.

 

 

 

 

Източник: TrafficNews