<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71033" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Извънреден б...

Специални агенти изведоха Тръмп от брифинг заради стрелба пред Белия дом (видео и снимки)

11 Август 2020
0 1335

Американският президент Доналд Тръмп бе отведен от агенти на специалните служби в понеделник, след като въоръжен мъж бе застрелян пред Белия дом.

Тръмп тъкмо бе започнал брифинга си, посветен на коронавируса, когато в залата влезе агент и прекъсна речта му, а секунди по-късно президентът напусна залата, пълна с журналисти.

“В нито един момент по време на този инцидент сигурността на комплекса на Белия дом не беше нарушена, нито някой от охраняваните беше поставен в опасност”, съобщиха от Сикрет сървис в официалния си профил в Туитър. Охраната на Белия дом е засилена от юни насам, когато започнаха масовите протести срещу расизма.

След подновяването на брифинга Доналд Тръмп заяви, че е имало стрелба навън и благодари за бързата и ефикасна намеса на агентите от “Сикрет сървис”. Президентът заяви, че един човек е откаран в болница, но той не знае какво е състоянието му към момента.

51-годишният мъж е бил ранен в тялото, след което е откаран в болница, като засега самоличността и състоянието му не се уточняват.

Видео: The Guradian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции