Следва: Интернетът с...

Спортният полуден на Премиера Слънце

15 Септември 2015
0 20835

Спортната неделя на премиера Бойко Борисов бе напоително отразена от информационна агенция ПИК и Канал 3. Министър-председателят демонстрира своите качества и умения с лекота, тъй като той е истински виртуоз по спортните форуми.

 

Всичко започна с главозамайващия гига-мега тенис турнир, организиран от агенция ПИК.

 

Сайтът рекламира гръмко супертурнира за аматьори с няколко заглавия, достойни за Уимбълдън!

"Бойко Борисов е големият победител в супершоуто ПИК мастърс"

"Взривни емоции на супертурнира под егидата на ПИК. Вижте зашеметяващи кадри от играта на Бойко Борисов"

 

Явно е било нещо невиждано откъм спортна класа! Заслужава си и ние да хвърлим един бърз поглед на зашеметяващите кадри от Канал 3.

Точно днес явно на противниците на премиера нещо им става… "Неволно" поднасят топка след топка, удобни за мощната дясна ръка на премиера. Коментаторката на Канал 3 пък не пести суперлативи за играта на човека-държава.

 

Следва и коронният номер на Борисов – да стои статично пред мрежата, докато останалите играят, а накрая той талантливо забива. Публиката е в екстаз, това високо спортно майсторство се оценява подобаващо.

 

Само час след като премиерът грабна престижната купа, камерите на Канал 3 бързаха да излъчат на живо и друго спортно събитие с участието отново на Борисов  – боксовият мач тежка категория за Купата на Кметовете! Появата на министър-председателя в зала "Арена Армеец" бе като появяването на Кличко на ринга. На събитието обаче не става ясно на кметски избори ли отиваме или благодарение на Бойко Борисов сме се класирали на европейското по футбол!?

 

Вижте още:

 

КАКВО МУ КЪНТИ НА БОРИСОВ 

 

НОВИТЕ БИСЕРИ НА ПРЕМИЕРА 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции