Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Спор между деца за 9 септември стана хит в мрежата (видео)
Спор между деца за 9 септември стана хит в мрежата (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-10-19
добавено
3789
прегледа

Спор между две момчета на тема "9 септември" стана хит в социалните мрежи. Видеото се радва на огромен интерес и предизвика редица коментари във Фейсбук.

 

 

Децата са Георги и Стефан  - на 12 и 15 години. Те са от шуменския хор „Бодра песен” и пътували за участие във фестивал в Германия, съобщава Нова тв. С тях е и журналистът Красимир Крумов, който заснел и публикувал видео.

 

 

Появиха се коментари, че спорът между момчетата е нагласен, но техните родителите споделиха, че това не е първият спор по темата между двамата.

 

 

"Хората са били крепостни селяни. Дошъл е Ленин и ги е изкарал и ги прави равни хората" заявява едното момче - защитник на комунистическата идеология.

 

 

"Какво ще кажеш за лагерите. Хора, които нищо не са направили, отиват в трудови лагери", отговаря разпалено другото дете. Според него "комунистът няма акъл, и смята, че с робство и труд ще се случат нещата". "Вкарват в трудови легари политици, общественици, музиканти, писатели, художници", казва във видеото още момчето, противник на комунистическия режим. 

 

 

Източник: Фейсбук

Видео: Нова