<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39938" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж стреля с ...

Стефани Виксен: Печеля за един месец толкова, колкото Миа Халифа за цялата си кариера

15 Август 2019
1 28692

Няколко дни след като бившата порно звезда Миа Халифа обяви, че е спечелила само 12 000 долара за тримесечната си порно кариера, друга знаменитост от порно индустрията, 19-годишната Стефани Виксен призна, че „е спечелила за един месец толкова, колко Халифа за цялата си кариера", пише LADbible.

 

 

""

Миа Халифа

 

 

МИА ХАЛИФА ОБЯВИ, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛА САМО 12 000 ДОЛАРА ЗА ТРИМЕСЕЧНАТА СИ ПОРНО КАРИЕРА (ВИДЕО)

 

 

Стефани смята, че може да се печелят добри пари в порно инсудтрията и посочи сайта Pornhub като основен източник на средства.

 

 

""

 

 

"Снимала съм за Brazzers и те плащаха на сцена. Когато качвам собствено съдържание в платформи като Pornhub, постоянно получавам пасивен доход от гледания (приходи от реклами). Хората купуват моите видеоклипове през Modelhub“, обясни още Стефани Виксен.

 

 

"Докато видеоклиповете ми са в платформата Pornhub и хората щракват върху тях, аз печеля пари“, каза още порно звездата. Стефани Виксен заяви, че наистина се наслаждава на работата си и смята да продължи да печели от филми за възрастни.

 

 

""

Стефани Виксен

 

 

Когато я попитат какво е научила от работата си в порно филмите, тя отговоря: „Порното ме научи, че никога не трябва да се сравнявам с другите. Беше много трудно в началото да не се сравнявам със звездите с голямо име (като Миа Халифа). Сега се забавлявам и научавам нови неща“, каза още Стефани.

 

 

Въпреки че Виксен изкарва впечатляващи пари от порно индустрията, тя не го нарича кариера, а страничен доход.

 

 

"Първоначално моето гадже просто ме попита дали искам да опитам да изкарам малко пари. Просто решихме, че ще е забавно и то наистина е. Не мисля, че ще имаме проблеми с него в бъдеще", разказа за началото на своята порно кариера Стефани.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции